Завантаження ...

Другий модуль онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання вже у вільному доступі

1 вересня 2020 року оприлюднено другий модуль онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання у школах і профтехах.



1 вересня 2020 року оприлюднено другий модуль онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання у школах і профтехах. Модуль присвячено організації дистанційного та змішаного форматів навчання, пройти його вже можна за посиланням

Заняття модуля розкривають особливості: взаємин між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання; інструментів, які допоможуть створити комунікативний простір в змішаному навчанні; створення безпечного простору для навчання в умовах пандемії; організації дистанційного навчання для дітей з особливими освітніми потребами.

Другий модуль курсу містить інтерактивні вправи, чек-листи для педагогів і керівників закладів, корисні статті, карту взаємодії між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання, інфографіку-пам’ятку про правила безпеки для навчання в умовах пандемії та інші корисні матеріали. Наприкінці модуля учасники пройдуть підсумковий тест.

Наступний модуль – про методи навчання у дистанційному та змішаному форматі молодших школярів – з’явиться у доступі за тиждень, 8 вересня.

Нагадаємо, онлайн-курс про дистанційне і змішане навчання для педагогів і керівників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти стартував 25 серпня 2020 року.

Курс розроблений МОН спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджується Консорціумом ГО «DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюріхського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).

За матеріалами МОН України: https://mon.gov.ua/ua/news/drugij-modul-onlajn-kursu-pro-distancijne-ta-zmishane-navchannya-u-shkolah-i-proftehah-zyavivsya-u-dostupi

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: