Завантаження ...

Депутати внесли зміни до бюджету Сумської міської ОТГ

Депутати внесли зміни та доповнення до бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади. Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії 31 серпня.



Депутати внесли зміни та доповнення до бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії 31 серпня.

Згідно з рішенням, обсяг дохідної частини бюджету на 2020 рік зменшено на 1 млн. гривень до 2 637,5 млн. гривень (з них офіційні трансферти – 547,4 млн. гривень). Зменшення відбулося за рахунок:

  • збільшення обсягу цільових фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади на 0,6 млн. гривень.
  • зменшення обсягу міжбюджетних трансфертів на 1,6 млн. гривень (на утримання професійно-технічних навчальних закладів).

Відповідно зменшено обсяг видаткової частини бюджету Сумської міської ОТГ на 1 млн. гривень.

Депутати також перерозподілили бюджетні призначення в межах загального обсягу бюджету Сумської міської ОТГ.

Так, поповнено резервний фонд бюджету на 17,1 млн. гривень та внесено зміни в межах головних розпорядників бюджетних коштів. Зокрема, на придбання обладнання для КНП «Клінічна лікарня № 5» в сумі 0,5 млн. гривень, яке необхідне для укладання угоди з Національною службою здоров’я України за пакетом «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою короновірусом SARS-CoV-2» та уточнено найменування об’єктів тощо.

При цьому, спрямовано вільний залишок коштів загального фонду, що склався станом на 01.01.2020 у сумі 0,3 млн. гривень для передачі міжбюджетного трансферту з бюджету Сумської міської ОТГ для районного бюджету Сумського району на співфінансування капремонту котельні (заміна котла) Опорного закладу Великочернеччинська СШ І-ІІІ ст. Сумської районної ради Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: