Завантаження ...

На Сумщині офіційно представили нового начальника обласного управління охорони здоров’я

Голова облдерж- адміністрації Роман Грищенко представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та працівникам профільних управлінь начальника управління охорони здоров я Сергія Бутенка



Голова облдержадміністрації Роман Грищенко представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та працівникам профільних управлінь начальника управління охорони здоров я Сергія Бутенка

Роман Грищенко побажав куратору галузі охорони здоров’я Сумщини успіхів на посаді та окреслив основні завдання. Насамперед, це стосується завершення і в подальшому затвердження обласної програми «Здоров’я Сумщини» з урахуванням розвитку кардіології та трансплантології.

«Разом ми маємо максимально пришвидшити темпи підготовки галузі до проведення операцій на відкритому серці, – наголосив голова облдержадміністрації. – На сьогодні, завдяки професіоналізму та злагодженим діям фахівців медичної галузі, в області вдалося досягнути зменшення смертності від серцево-судинних захворювань на 8%. Але треба рухатися вперед і покращувати ці показники. Маємо амбітні плани, які повинні реалізувати».

Сергій Бутенко подякував за довіру на такому відповідальному напрямку роботи і зазначив, що окрім боротьби з коронавірусною інфекцією, разом з колегами буде працювати над подальшим розвитком медичної галузі, втілювати у життя намічені плани.

«Питання трансплантології, операцій на відкритому серці давно є актуальними для нашої області. Сьогодні ми маємо потенціал для їхнього вирішення. Будемо працювати», – зазначив Сергій Бутенко та запросив колег до злагодженої роботи заради досягнення спільної мети – збереження життя та здоров’я жителів Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: