Завантаження ...

На Сумщині три застарілих боєприпаси знешкоджено, ще 39 виявлено

26 серпня, групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження трьох 76-мм артилерійських снарядів, які раніше були виявлені в с. Великий Бобрик Краснопільського району та в с. Комиші Охтирського району.



26 серпня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження трьох 76-мм артилерійських снарядів, які раніше були виявлені в с. Великий Бобрик Краснопільського району та в с. Комиші Охтирського району.

Того ж дня, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про знайдення підозрілих металевих предметів у с. Перекопівка Роменського району. Небезпечними знахідками виявилися тридцять п’ять 50-мм мінетних мін, один 45-мм та три 76-мм артснаряди. Їх виявили у лісі на відстані до 1,1 км від житлових будинків.

На місцях небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: