Завантаження ...

Делегація з Сум взяла участь у святкуванні Дня міста Харкова

Делегація Сум на чолі з першим заступником міського голови Володимиром Войтенком та заступником міського голови Вірою Мотречко взяла участь у святкуваннях з нагоди Дня міста Харкова



Делегація Сум на чолі з першим заступником міського голови Володимиром Войтенком та заступником міського голови Вірою Мотречко взяла участь у святкуваннях з нагоди Дня міста Харкова та 77-ї річниці визволення міста від нацистських загарбників.

Від імені очільника Сум Олександра Лисенка та сумської громади перший заступник міського голови привітав харків’ян зі святом, побажав їм добробуту та миру, а Харкову — подальших видатних звершень та процвітання.

Спільно з представниками делегацій з інших міст України, - Дніпра та Одеси, які прибули на святкування Дня Харкова, а також ветеранами, керівниками міста та області, військовими, та духовенством, заступники очільника Сум поклали квіти до братських поховань та пам'ятника Батьківщині-матері на Меморіалі Слави у Лісопарку і вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих у Другій світовій війні.

«Суми і Харків – це міста великої військової слави. Наші батьки та діди пліч-о-пліч захищали свій народ, і я радий, що до сьогодні наші міста підтримують дружні відносини, які міцніють з кожним роком. Ми горді мати спільне героїчне минуле, і зробимо все для того, аби мати щасливе майбутнє, і спокійне сьогодення для наших міст і нашої країни», - сказав Володимир Войтенко.

Сумські посадовці взяли участь в урочистому прийомі Харківського міського голови Геннадія Кернеса з нагоди Дня міста, обговорили питання співпраці в економічному та туристичному напрямку обох обласних центрів та оглянули ряд туристичних об'єктів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: