Завантаження ...

Сумчани вшанували пам’ять бійців, які загинули в зоні АТО

У день народження Батьківщини представники влади міста та області, депутати спільно з громадськістю прийшли вшанувати пам'ять бійців, які загинули в зоні АТО.



Сонячний ранок 24 серпня в Сумах трішки затьмарили хмарки суму. На Алеї Героїв радість із журбою обнялися.

У день народження Батьківщини представники влади міста та області, депутати спільно з громадськістю прийшли вшанувати пам'ять бійців, які загинули в зоні АТО. Живі квіти лягли на могили кожного загиблого воїна, а пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

Депутат обласної ради Віктор Коваленко не приховує хвилювання, адже тут, на Алеї, спить вічним сном його побратим, із яким ділив воєнні будні в АТО. Біля могили Дмитра Лісовенка зустрівся з батьком героя, потиснув руку пану Івану: «Дякую за сина. Він був справжнім воїном-захисником. Шкода, що так рано і несправедливо Діма пішов від нас».

На Центральному кладовищі знайшов вічний спокій, на жаль, не один наш земляк. Хоч і відлетіли журавлями їхні душі, кожен із них залишився в пам’яті рідних, друзів молодим, повним сил і енергії. Воїни зробили все, що могли, аби наша держава була суверенною та територіально цілісною.

Герої не вмирають! Вони живуть у наших спогадах, наших ділах і святах. Вони – з нами! Гуртують живих для зміцнення власної держави на власній землі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: