Завантаження ...

Ректору СумДУ Анатолію Васильєву – 70 років!

20 серпня ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв святкує ювілейний день народження. Кожна людина з моменту появи на світ щодня, сторінка за сторінкою, пише символічну книгу свого життя.



Кожна людина з моменту появи на світ щодня, сторінка за сторінкою, пише символічну книгу свого життя. Сторінки біографії Анатолія Васильовича Васильєва наповнені натхненною діяльністю з розвитку рідного університету, якому він (з урахуванням студентських років) віддав понад 50 років свого життя. За ці роки Анатолій Васильович здобув беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого управлінця, високофахового керівника.

Наразі Сумський державний університет – це успішний високорейтинговий ЗВО з потужною науково-освітньою та матеріально-технічною базою, новітніми технологіями навчального процесу. Під керівництвом А.В.Васильєва СумДУ увійшов до топ-групи провідних університетів світу і став одним із лідерів вищої освіти України. «Безперервний розвиток має базуватися на філософії якості» - це формула успіху університету, якої дотримується керівник-ювіляр.

Анатолій Васильєв - професор, кандидат технiчних наук. Заслужений працівник освіти. Лауреат Державної премії України в галузі освіти. Нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, медаллю «За доблесну працю», медаллю Національної Академії педагогічних наук України «Ушинський К.Д.», медаллю Національної Академії педагогічних наук України «Григорій Сковорода».

Трудовий та студентський колектив СумДУ високо цінує безмежну відданість справі керівника закладу, його наполегливість і цілеспрямованість у відстоюванні інтересів СумДУ, і з нагоди ювілею надсилає Анатолію Васильовичу щирі вітання та теплі побажання міцного здоров’я, добробуту, душевної рівноваги, родинного затишку. Хай не вичерпується щедре джерело натхнення на створення нових перспективних ідей та планів!

Анатолій Васильович – відома і шанована людина, привітати яку особисто цього святкового дня бажає багато колег, друзів, однодумців, партнерів. Разом з тим, через складну епідемічну ситуацію, що склалася на території області та держави, з метою запобігання поширенню небезпечної недуги, уникнення великого скупчення людей та враховуючи побажання ювіляра, просимо з розумінням поставитися до цих обставин і утриматися від особистої зустрічі для привітання іменинника, а скористатися для цього альтернативними каналами зв’язку (телефоном, електронною поштою, меседжерами у соцмережах).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: