Завантаження ...

Питання ремонту дороги Ямпіль-Прудище зрушило з мертвої точки

Раніше Ямпільська селищна рада зверталася до облдерж- адміністрації з проханням передати з комунальної у державну власність на баланс ДП «Дороги Сумщини» цю автомобільну дорогу



Ремонтні роботи на автомобільній дорозі Ямпіль-Прудище розпочнуться 25 серпня

Раніше Ямпільська селищна рада зверталася до облдержадміністрації з проханням передати з комунальної у державну власність на баланс ДП «Дороги Сумщини» цю автомобільну дорогу, оскільки селищна рада не має можливості фінансувати ремонтні роботи такого обсягу.

Голова Ямпільської райдержадміністрації Сергій ДВОРНИК провів нараду, під час якої обговорено організаційні питання щодо початку проведення поточного ремонту автомобільної дороги Ямпіль-Прудище довжиною 1 км 200 метрів, що проходить, зокрема, біля Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Начальник Глухівської дорожньо-експлуатаційної дільниці ДП «Сумський облавтодор» Володимир Пугач повідомив, що ремонт дороги буде проведено з 25 серпня до 31 серпня цього року.

Очільник райдержадміністрації звернув увагу представників ТОВ «Водолій-БС» на необхідність перевірки тиску у системах водопостачання та водовідведення, які проходять під дорогою, до початку проведення ремонтних робіт автомобільної дороги.

На період проведення ремонтних робіт рух транспорту біля Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 буде призупинено.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: