Завантаження ...

На Сумщині під час пожежі постраждав чоловік

18 серпня о 15:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Дептівка, Конотопського району.



18 серпня о 15:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Дептівка, Конотопського району. На гасіння направили місцеву пожежну команду з цього ж населеного пункту.

Як було встановлено, вогонь виник в приміщенні кухні, а полум’я охопило побутову техніку, диван та речі домашнього вжитку. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев'яна. Для ліквідації пожежі необхідна була значна кількість води, тому автоцистерни до заправлялись від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1,5 км від місця пожежі.

О 15:04 сільським вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння та відвернути небезпеку поширення вогню на весь будинок. О 15:13 пожежу ліквідували. Всього на гасіння було залучено 2 працівників та 1 одиницю техніки від місцевої пожежної команди с. Дептівка.

Внаслідок пожежі постраждав господар будинку, 1962 р.н., який намагався самотужки приборкати вогонь. Постраждалого з опіками тіла госпіталізували до центральної районної лікарні.

Припустима причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: