Завантаження ...

На Сумщині поліція розшукує чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину

Липоводолинським відділенням поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області розшукується Семеліт Василь Миколайович, 1956 року народження



Липоводолинським відділенням поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області розшукується Семеліт Василь Миколайович, 1956 року народження, житель села Русанівка Липоводолинського району Сумської області. Чоловік за вчинення особливо тяжкого злочину визнаний небезпечним.

На вигляд розшукуваному 55-60 років, зріст 175-180 см, середньої статури, волосся світле коротке, з сивиною; на лобі залисина, очі сірі, обличчя худорляве. Може бути одягнений у світлу футболку, фіолетово-синю спортивну кофту на блискавці.

Правоохоронці звертаються з проханням до всіх громадян, кому відома інформація, що допоможе у розшуку Василя Семеліта, повідомити про це до Липоводолинського відділення поліції (адреса: смт. Липова Долина, вул. Полтавська, 14, індекс 42500), або за телефонами: (05452) 5-11-98, 050-327-35-47 (чергова частина), «102».

Анонімність гарантуємо.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: