Завантаження ...

У СумДУ розпочато прийом заяв вступників

13 серпня розпочато прийом документів на здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного спрямування) на основі повної загальної освіти та диплому молодшого спеціаліста.



13 серпня розпочато прийом документів на здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного спрямування) на основі повної загальної освіти та диплому молодшого спеціаліста.

Для вступників на основі повної загальної середньої освіти подання заяв здійснюється через електронні кабінети, а на основі диплому молодшого спеціаліста - подання заяв у письмовій формі. Прийом документів від вказаних категорій вступників триватиме до 18-00 22 серпня.

Абітурієнт може подати до 5 заяв на бюджетні місця з будь-яких спеціальностей і необмежену кількість заяв на контрактну форму здобуття освіти. У кожній заяві на бюджетну форму треба вказати пріоритетну спеціальність.

Також з 05 серпня розпочато прийом електронних заяв для вступу до магістратури, який буде тривати до 22 серпня, а для спеціальності 017 Фізична культура і спорт (письмові заяви) до 25 серпня.

Кожен абітурієнт може завітати до Сумського державного університету та отримати кваліфіковану допомогу щодо реєстрації електронного кабінету, а також подачі заяв та документів на вступ у будь-який ЗВО України в консультаційних центрах, що працюють на базі приймальних комісій вишу.

Абітурієнти можуть задавати питання письмово secretary@pk.sumdu.edu.ua.

Консультаційні центри знаходяться за адресами:

  • м. Суми, вул. Римського-Корсакова 2, Сумський державний університет, корпус «Ц», поверх 3, (кімната 339А);
  • м. Суми, вул. Петропавлівська 57, корпус 2, ауд. 136.

Нагадуємо, що детальна інформація щодо цьогорічної вступної кампанії розміщена на сайті СумДУ в розділі «Вступ» або за посиланням https://vstup.sumdu.edu.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: