Завантаження ...

«Дзеркала»

Якщо тобі немає 18 років, ти не зможеш переглянути цей фільм у кінотеатрі. Навіть з батьками. Контролер перевірить документи на вході до зали. Такий закон.

Після смерті матері сиротами залишаються дві сестрички. Олівія та Клер вже готувались до того, що потраплять до сиротинця, проте дізналися про існування родички. Виявляється, в їхньої мами була сестра. Тож тепер вони житимуть із тіткою Бет. Це доволі похмура та непривітна жінка. До дівчаток вона особливої ніжності не проявляє, до того ж поставила сувору вимогу – не можна заходити у одну з кімнат її будинку. Ну і звісно ж, після такої заборони дітям захотілося потрапити саме туди. Тітка ховає від світу у цій кімнаті старовинне дзеркало. Істота, що у ньому живе, понад усе прагне вирватися у світ людей. З появою у будинку дівчаток цей день наблизився.

Фільм жахів «Дзеркала» створили початківці Ендрю Мегам та Метью Відон. Разом вони писали сценарій, режисували картину та займалися її продюсуванням. Попри схожість назви із іншим фільмом жахів, це самостійна робота. Дослівно з мови оригіналу назву можна перевести як «В тебе за спиною».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: