Завантаження ...

На Сумщині оновили сервіси особистого кабінету споживача електричної енергії

Запрацював оновлений особистий кабінет споживача електричної енергії Сумської області. Про це повідомляють у пресслужбі АТ “Сумиобленерго”.



Запрацював оновлений особистий кабінет споживача електричної енергії Сумської області. Про це повідомляють у пресслужбі АТ “Сумиобленерго”.

Веб-сервіс об’єднав послуги постачальної та розподільчої компаній для побутових і юридичних споживачів. Він доступний за посиланням: https://sm.e-svitlo.com.ua

“Е-Svitlo” – новий бренд компанії, в якому усі сервіси для споживачів об’єднані в одну веб платформу. Наша мета надати споживачам повну інформацію, комфорт і можливість якісного дистанційного обслуговування” – говорить Голова Правління АТ “Сумиобленерго” Ігор Дирбавка.

Для зручності користувачів у обліковому записі юридичного споживача передбачено окремі вкладки “Постачальник” і “Оператор системи розподілу”. Для перегляду вашого особового рахунку вкладка “Оператор системи розподілу” необхідно звернутися до розподільчої компанії. Після чого на вашу електрону адресу, яка вказана в додатковій угоді, прийде код активації.

Для юридичного споживача доступна персональна і фінансова інформація, передача показів лічильника електричної енергії, перелік приладів обліку, платежі та інша інформація по постачальнику. Побутовому споживачу доступні такі функції:

  • перегляд загальної інформації;
  • ведення декількох особових рахунків;
  • внесення показів лічильника;
  • контроль розрахунків;
  • перегляд обсягів споживання електроенергії та платежів;
  • проведення оплати за електричну енергію;
  • завантаження і друк останнього рахунку;
  • перегляд планових та аварійних відключень.

Для всіх споживачів доступний онлайн-сервіс для замовлення та отримання інформації з послуги приєднання.

Не варто витрачати час в чергах, щоб оплатити рахунки за електроенергію, краще зареєструватися в оновленому особистому кабінеті E-Svitlo та користуватися мобільним додатком для Android (його можна знайти в Play Маркеті, ввівши в пошук “E-Svitlo Sumy). Він дозволить у будь-який час та в зручному для вас місці отримати доступ до низки сервісів особистого кабінету. Також це є одним із найзручніших способів передати покази лічильника.

Якщо ви користувалися попереднім онлайн-кабінетом споживача АТ “Сумиобленерго”, перереєстровуватися не треба – при вході в новий сервіс просто вводьте свій логін і пароль.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: