Завантаження ...

На Сумщині упродовж доби знищили 30 боєприпасів часів минулих війн

11 серпня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження у Роменському районі 29 мінометних мін, виявлених раніше у лісі поблизу с. Перекопівка та 122 мм артснаряду



11 серпня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження у Роменському районі 29 мінометних мін (50, 82-мм), виявлених раніше у лісі поблизу с. Перекопівка та 122 мм артснаряду, виявленого в с. Северинівка, Сумського району. Вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни фахівці вилучили, вивезли у спеціально відведені місця та знищили шляхом підриву.

Рятувальники звертаються до громадян з наполегливим проханням дотримуватись заходів безпеки у разі виявлення боєприпасів або схожих на них предметів. Пам'ятайте, даних знахідок не можна навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати оперативні служби за телефонними номерами «101» та «102».

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: