Завантаження ...

Громадський транспорт у Сумах курсує у звичному режимі

Відсьогодні комунальний і приватний громадський транспорт, що курсує вул. Харківська, їздить у звичному режимі.



Відсьогодні комунальний і приватний громадський транспорт, що курсує вул. Харківська, їздить у звичному режимі.

«Оскільки ремонтні роботи на вул. Харківська з укладання верхнього шару асфальтобетону завершились, відновлено рух комунального транспорту за звичними маршрутами та повернуто схему руху приватного пасажирського транспорту», – повідомляють у відділі транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг.

Надалі, протягом трьох діб, КП «Шляхрембуд» облаштовуватиме з'їзди на перехрестях вулиці та займатиметься розмічуванням.

Як зауважив директор комунального підприємства Олександр Вегера, за технологією, дорожню розмітку варто наносити після 10–20 днів після укладання асфальтобетону.

Наразі її почали робити в районі другої ділянки дороги, від ПАТ «Хімпром». До нанесення дорожньої розмітки водіїв транспортних засобів просять бути обережними, – звертати увагу на дорожні знаки та сигнали світлофорів.

Також, у відповідності до рішення виконавчого комітету від 11 серпня 2020 року, як і раніше, забороняється здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах та в електричному транспорті, у кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Від перевізників вимагається в повному обсязі забезпечити водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками та дезінфікуючими засобами для рук; постійно (не менше двох разів на день) проводити дезінфекцію салонів транспортних засобів; здійснювати контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

Окрім цього, перевізники мають терміново розмістити на вході до автобусів (перші та другі двері) оголошення «Вхід без маски – ЗАБОРОНЕНО» та «Знаходження в салоні під час поїздки без захисної маски ЗАБОРОНЕНО. ШТРАФ 17 000 грн.».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: