Завантаження ...

За минулу добу на водоймах Сумщини загинуло дві людини

Незважаючи на неодноразові попередження щодо дотримання правил безпечної поведінки на водних об`єктах, не всі жителі області усвідомили, що такий відпочинок потребує крайньої обережності.



Незважаючи на неодноразові попередження щодо дотримання правил безпечної поведінки на водних об`єктах, не всі жителі області усвідомили, що такий відпочинок потребує крайньої обережності. Як наслідок, лише впродовж останньої доби на водоймах загинуло двоє людей.

Так, 04 серпня о 15:05 з р. Десна, в с. Пирогівка, Шосткинського району працівниками «Шосткинської міської рятувально-водолазної служби» було підняте тіло чоловіка 1989 р. н. Інший трагічний випадок стався в обласному центрі, в районі Басів, де з р. Псел рятувальники підняли на поверхню тіло чоловіка 1952 р. н. Причини та обставини подій наразі з`ясовують правоохоронці.

Загалом з початку року на водних об’єктах області загинуло 47 осіб. Найчастіше причиною смертей стає купання у непризначених для цього місцях, необережність громадян, а також купання у нетверезому стані. Рятувальники закликають кожного відповідально ставитися до власного життя та здоров’я, дбати про безпеку дітей, проводити з ними профілактичні бесіди щодо правил поведінки на воді.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: