Завантаження ...

На водоймах Сумщини упродовж тижня загинуло 3 людей

Купальний сезон триває, проте не всі зрозуміли, що такий відпочинок потребує крайньої обережності. Як наслідок - на водних об’єктах області упродовж тижня загинуло 3 людей.



Купальний сезон триває, проте не всі зрозуміли, що такий відпочинок потребує крайньої обережності. Як наслідок - на водних об’єктах області упродовж тижня загинуло 3 людей. Такі випадки сталися у Буринському, Конотопському районах та останній – 26 липня у Ямпільському районі, де в с. Папірня працівники поліції з річки підняли тіло чоловіка 1990 р.н.

Загалом у поточному році на водоймах Сумщини загинуло 40 людей, з них 30 осіб з початку червня, серед них двоє дітей. Найбільше трагічних випадків зафіксовано у м. Суми – 5, Глухівському, Середино-Будському та Конотопському районах – по 4 загиблих. Наймолодший загиблий - хлопчик 2006 р.н. (Середино-Будський район), а найстарший - жінка 1938 р.н. (м. Ромни).

Наголошуємо – купальний сезон триває! Тому треба пам’ятати, що не можна: залишати дітей без нагляду, заходити у воду в нетверезому стані, купатися в незнайомих і необладнаних для цього місцях, запливати занадто далеко від берега. Треба слідкувати один за одним, щоб у екстремальній ситуації вчасно надати необхідну допомогу. Від відповідальності та обережності залежить безпека вашого відпочинку!

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: