Завантаження ...

На Сумщині поліція розшукує безвісті зниклу Наталію Загуменну

Жителька Шостки з 17 липня не виходить на зв'язок з родичами, і її місце перебування залишається невідомим.



Жителька Шостки з 17 липня не виходить на зв'язок з родичами, і її місце перебування залишається невідомим. Правоохоронці вживають заходів щодо пошуку 36-річної жінки і розраховують на допомогу небайдужих громадян.

Про зникнення 36-річної жительки Шостки у поліцію повідомила її мати. Вона розповіла, що останнього разу донька телефонувала 17 липня. На даний час її вдома не має, а її мобільний телефон вимкнений.

Правоохоронці опитали сусідів зниклої жінки і з’ясували, що вона вже кілька днів не з’являється вдома. На її розшук був зорієнтований особовий склад поліції Шостки та сусідніх райцентрів. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою безвісті зниклої розіслане у всі відділи та відділення поліції Сумщини.

На вигляд розшукуваємій 35 - 40 років, зростом близько 165 см, худорлявої статури. Має темне волосся довжиною нижче плечей та темні очі.

Була вдягнена у світлу футболку та сині джинсові бриджі. Взута у кросівки.

Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе у розшуку Наталії Загуменної, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вул. Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: