Завантаження ...

На Сумщині депутати звернулися до вищих органів влади з приводу відновлення залізничних перевезень

22 липня, на сесії Тростянецької міської ради було прийняте рішення щодо направлення звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України, АТ «Українська залізниця».



22 липня, на сесії Тростянецької міської ради було прийняте рішення щодо направлення звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України, АТ «Українська залізниця», депутата ВР України по 162 виборчому округу Миколи Задорожнього, голови Сумської ОДА Романа Грищенка з приводу відновлення руху потягів по станції «Тростянець – Смородине».

«Ми, депутати Тростянецької міської ради, вкрай занепокоєні ситуацією, що склалася з пасажирськими перевезеннями залізничним транспортом на території Сумської області, в тому числі по станції Смородине – Тростянець», - йдеться у зверненні.

відомо, що епідемія коронавірусу негативно відобразилася й на роботі Укрзалізниці, що спричинило незручності для тростянчан, так як значна кількість населення нашої громади користується послугами Укрзалізниці, щоб добиратися до місця роботи і в зворотному напрямку.

З огляду на те, що станом на 21 липня 2020 року Сумська область займає аж 22 місце в Україні по захворюваності на коронавірус, а в Тростянецькому районі рівень інцидентності захворюваності на коронавірус наразі складає 2,9% при нормі менше 12%, депутати Тростянецької міської ради звернулися до вищевказаних органів влади з проханням повноцінного відновлення пасажирських перевезень залізничним транспортом як у приміському, так і в міжобласному та міжнародному сполученні.

Тростянецька Міська Рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: