Завантаження ...

Сумчанин напідпитку пропонував патрульним хабар

Нещодавно на вулиці Першотравневій, за порушення правил дорожнього руху, патрульні зупинили автомобіль Fiat Doblo.


Нещодавно на вулиці Першотравневій, за порушення правил дорожнього руху, патрульні зупинили автомобіль Fiat Doblo.Вартових порядку відразу ж насторожило те, що керманич надав для перевірки водійське посвідчення зовсім іншої особи. І вже після кількахвилинного спілкування, інспектори зрозуміли — чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння. Встановивши його особу, патрульні запропонували 36-річному громадянину пройти огляд на стан сп’яніння, на що він погодився. 1,57 проміле — саме таким виявився результат огляду. Також охоронці порядку встановили, що чоловік позбавлений права керування за вчинення аналогічного правопорушення.

Під час складання адмінматеріалів, водій почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду в розмірі 2 тисячі гривень. Після попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара, він вирішив подвоїти суму та запропонував ще 2 тисячі гривень. На чергові попередження чоловік не реагував, тож поліцейські викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Слідчі ж відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди) ККУ.
 

 

 

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: