Завантаження ...

У Сумах вшанували Народного Героя України

У Сумах вшанували Народного Героя України, Почесного громадянина міста Максима Савченка з нагоди 6-ої річниці його загибелі на Сході України.



У Сумах вшанували Народного Героя України, Почесного громадянина міста Максима Савченка з нагоди 6-ої річниці його загибелі на Сході України.

Матір Максима – Марина Савченко – розповіла, що він із дитинства відзначався дисциплінованістю та цілеспрямованістю. Юнак завжди обороняв молодших і слабших, був турботливим сином. За спогадами побратимів Максима, котрі були поруч із чоловіком в останні хвилини його життя, навіть тоді він шукав телефон, аби повідомити матері, що в нього все гаразд.

Висловити пошану Герою до місця його останнього спочинку прийшли заступник міського голови Альона Дмітрєвская, начальник управління у справах осіб з інвалідністю та соціального обслуговування громадян Алла Котляр, директор КУ «Центр учасників бойових дій» Олександр Мордванюк та член виконавчого комітету Юрій Удовенко.

«Щира вдячність воїнам, серед яких і Максим Савченко, за мирне небо над нашими головами. Він став третім сумчанином, котрий віддав життя за свободу й незалежність нашої держави. Минають роки, але біль від втрати наших земляків не вщухає. Вони з честю виконали свій військовий обов’язок – тепер наша черга виконувати свій: пам’ятати про загиблих на Сході України та допомагати їхнім рідним і близьким», – сказала заступник міського голови.

Присутні поклали квіти до могили воїна та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: