Завантаження ...

Нетверезий водій пропонував сумським патрульним хабар

Водія автомобіля ВАЗ-21099, за порушення правил дорожнього руху, інспектори зупинили на вулиці Харківській. За кермом знаходився 41-річний громадянин.



Водія автомобіля ВАЗ-21099, за порушення правил дорожнього руху, інспектори зупинили на вулиці Харківській. За кермом знаходився 41-річний громадянин. З перших хвилин вартові порядку зрозуміли, що керманич має ознаки сп’яніння. Це підтвердив і огляд на стан алкогольного сп’яніння, який чоловік пройшов у присутності свідків — 1, 81 проміле.

Доки патрульні оформлювали матеріали, громадянин усе наполягав на "вирішенні" справи. 5 тисяч гривень — саме стільки він пропонував патрульним за те, аби вони не складали на нього протокол. На неодноразові попередження інспекторів про відповідальність за пропозицію хабара чоловік зовсім не реагував та наполягав на своєму. Тож на місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Керманича ж від керування відсторонили та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: