Завантаження ...

На Сумщині поліцейські допомогли родині, яка опинилась у складних життєвих обставинах

Протягом місяця у Шосткинському відділі поліції тривала благодійна акція «Допоможи родині, яка потрапила у складні життєві обставини».



Протягом місяця у Шосткинському відділі поліції тривала благодійна акція «Допоможи родині, яка потрапила у складні життєві обставини». Поліцейські приносили до «зеленої кімнати» відділу дитячий одяг, взуття та іграшки. У переддень свого професійного свята ювенальні правоохоронці передали зібрані речі сім’ї, яка гостро потребує допомоги.

Ювенальні поліцейські регулярно спілкуються з родинами, які потрапили у складні життєві обставини і потребують допомоги. Аби підтримати такі сім’ї, «дитячі» поліцейські ініціювали серед співробітників Шосткинського відділу поліції збір дитячих речей та іграшок.

Протягом місяця всі бажаючи правоохоронці Шостки могли принести до «зеленої кімнати» відділу одяг, взуття та інші речі у гарному стані, які залишились від власних нащадків, діток родичів та знайомих. Такого майна назбирали три пакети.

Шляхом обговорення у службі, ювенальні поліцейські вибрали родину 33-річної жительки Шостки, що сама виховує трьох неповнолітніх дітей, серед яких і хлопчик з особливими потребами.

У переддень свого професійного свята, «дитячі» поліцейські передали зібрані речі мамі цих діток. Схвильована жінка з радістю прийняла допомогу від правоохоронців та подякувала їм за турботу і небайдужість.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: