Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили чоловіка, який обікрав товариша

Про крадіжку мобільного телефона в поліцію повідомив 41-річний житель Кролевця. Чоловік поділився з поліцейськими своїми підозрами, що гаджет міг поцупити його 34-річний приятель



Спокусився зловмисник на мобільний телефон, який господар залишив без нагляду на столі в будинку.

Про крадіжку мобільного телефона в поліцію повідомив 41-річний житель Кролевця. Чоловік поділився з поліцейськими своїми підозрами, що гаджет міг поцупити його 34-річний приятель, котрий напередодні приходив у гості.

Правоохоронці швидко встановили місце знаходження ймовірного крадія. Той відразу зізнався у скоєному та добровільно видав мобільний телефон, який ховав у підсобному приміщенні.

Зловмисник розповів, що перебуваючи у гостях, із дозволу господаря, зайшов до будинку по цигарки. Там його увагу і привернув цей мобільний телефон, який лежав на столі поряд.

Зловмисник пояснює, що викрадений телефон хотів продати, а гроші витратити на особисті потреби.

Правоохоронці встановили, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Поліцейські вилучили мобільний телефон та повернули його власнику. Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: