Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідовують загоряння сміття на місцевому полігоні побутових відходів

5 липня о 08:35, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сміття по вул. Лесі Українки в м. Кролевець.



5 липня о 08:35, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сміття по вул. Лесі Українки в м. Кролевець. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим на відкритій території. На місце події було направлено черговий караул 22 – ї Державної пожежно – рятувальної частини, місцеву пожежну команду с. Реутинці та 1 одиницю техніки місцевого підприємства.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено тверді побутові відході на місцевому полігоні по утилізації сміття на площі до 100 кв. м. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який розташований на відстані 2 км від осередку горіння.

О 08:58 загоряння локалізували, а о 18:00 – витративши на гасіння близько 50 тон води ліквідували, не допустивши його подальшого поширення.

6 липня о 09:00, до Служби порятунку 101, знову надійшло повідомлення про загоряння сміття на місцевому полігоні. На даний час пожежно – рятувальні підрозділи працюють на місці події

Всього до ліквідації загоряння залучено 2 одиниці спеціальної техніки і 10 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 автомобіль і 1 працівник місцевої пожежної команди с. Реутинці та 1 одиниця пристосованої техніки і 1 працівник місцевого підприємства.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: