Завантаження ...

На Сумщині за вихідні втопилося двоє людей

За минулі вихідні до лікарень Сум та Ромен потрапило двоє жителів області, які постраждали під час відпочинку на воді. Ще двоє людей - втопилися.



За минулі вихідні до лікарень Сум та Ромен потрапило двоє жителів області, які постраждали під час відпочинку на воді. Ще двоє людей - втопилися. Поліцейські перевіряють причини та обставини, які призвели до нещасних випадків.

До Роменської ЦРЛ з травмами шиї було госпіталізовано 30-річного місцевого жителя. Як з’ясували поліцейські, травми чоловік отримав під час купання у річці. Зі схожими тілесними ушкодженнями до Сумської лікарні було доставлено і 37-річного жителя Лебедина, який травмувався унаслідок стрибання з «тарзанки» у водойму. Зараз потерпілі знаходяться під наглядом лікарів.

Ще двоє жителів області втопилися під час пірнання з аквалангами у річці Ворскла в селі Климентово. За обома фактом загибелі людей працівники поліції відкрили кримінальні провадження та проводять перевірки.

Правоохоронці констатують: всі нещасні випадки сталися через нехтування правилами поводження на воді. Пам’ятайте :

  • купатися можна лише на спеціально обладнаних для цього пляжах; якщо такого поблизу немає, вибирайте безпечне для купання місце з поступовим схилом та твердим і чистим дном;
  • уникайте плавання у річках з сильною течією, пірнання у незнайомі водойми;
  • не запливайте далеко, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо ви не впевнені у своїх силах;
  • не заходьте у воду в стані алкогольного сп'яніння;
  • пильнуйте за дітьми;
  • обережно поводьтеся на надувних матрацах;

Будьте свідомі та пильні, адже вода не пробачає легковажності.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: