Завантаження ...

Правоохоронці Сумщини скерували до суду обвинувальний акт щодо організованої групи

На початку квітня поточного року працівники управління карного розшуку ГУНП області затримали чотирьох жителів обласного центру



На початку квітня поточного року працівники управління карного розшуку ГУНП області спільно зі співробітниками відділу кримінальної поліції Сумського відділу поліції затримали чотирьох жителів обласного центру під час скоєння ними чергової квартирної крадіжки.

У ході проведення оперативних заходів, направлених на розкриття і попередження крадіжок з осель громадян, оперативники поліції в одній з квартир п’ятиповерхового будинку по вулиці Серпневій, в Сумах, затримали групу крадіїв. Зловмисниками виявились місцеві жителі. Двоє з них мають судимості за вчинення подібних злочинів. Ще один - затримувався поліцією вже в нинішньому році за крадіжку в місті Глухів.

До квартири на вулиці Серпневій злодії потрапили, підібравши ключ до замка вхідних дверей. Не знайшовши у помешканні нічого цінного, вони вже збиралися залишити місце злочину, але їм завадила поліція.

Під час поверхневого огляду затриманих, правоохоронці вилучили у них рукавички, ключі, банківські картки, гроші. А в ході проведення подальших обшуків за місцем проживання кожного з фігурантів - ще й інше майно: ювелірні вироби, мобільні телефони, ноутбук, електроінструменти тощо.

Усім учасникам угрупування судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави та оголошено про підозри.

На даний час слідчими досудове розслідування закінчено, і до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 185, ч. 2 ст. 15 – ч. 5 ст. 185 КК України відносно учасників організованої групи.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: