Завантаження ...

Молоді офіцери поповнять ряди поліції Сумщини

Більше 50 випускників Харківського національного університету та Національної академії внутрішніх справ невдовзі розпочнуть службу у підрозділах поліції Сумської області.



Більше 50 випускників Харківського національного університету та Національної академії внутрішніх справ невдовзі розпочнуть службу у підрозділах поліції Сумської області. Молоді співробітники поповнять лави працівників техніко-криміналістичного забезпечення, досудового розслідування, кримінальної поліції та поліції превентивної діяльності.

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції області відбулася зустріч керівництва ГУНП з молодими працівниками. Керівники слідчого управління, кадрового забезпечення , превентивної діяльності ознайомили молодих спеціалістів з умовами проходження служби та завданнями, які сьогодні перед правоохоронцями ставить керівництво Національної поліції України.

Зі вступним словом до лейтенантів звернувся начальник управління кадрового забезпечення Ігор Поладич : «Ми раді вітати молоде поповнення. Я впевнений, що усі ви отримали необхідні знання під час свого навчання, які невдовзі застосуєте у своїй роботі. Запам’ятайте, що працюєте ви для людей і заради людей, і забезпечити їх безпеку - ваше першочергове завдання.»

Керівники підрозділів побажали молодим колегам успіхів у службі та акцентували увагу на дотриманні у своїй діяльності дисципліни та законності, сумлінному виконанні службових завдань, ввічливому ставленні до громадян .

Усім випускникам, враховуючи їх побажання та сімейні обставини, були визначені місця подальшого проходження служби.

У свою чергу молоді офіцери запевнили, що налаштовані працювати наполегливо і розраховують на підтримку громадськості.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: