Завантаження ...

На Сумщині поліція розкрила крадіжку грошей з банківського рахунку чоловіка

Більше 7 000 гривень зняла з чужої банківської картки 23-річна жителька Липоводолинського району. Поліція швидко встановила особу зловмисниці та розшукала її.



Більше 7 000 гривень зняла з чужої банківської картки 23-річна жителька Липоводолинського району. Поліція швидко встановила особу зловмисниці та розшукала її.

За допомогою до працівників Липоводолинського відділення поліції звернувся 52-річний місцевий житель. Він розповів, що днями за невідомих обставин з його банківської картки зникли всі заощадження.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід 23-річної знайомої заявника. Вона розповіла, що напередодні зайшла до чоловіка в гості, а після застілля з хмільними напоями, дочекалась поки господар засне, знайшла його банківську картку, привласнила її та витратила гроші на власні потреби.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Працівники поліції застерігають громадян від зайвої довірливості. Правоохоронці попереджають - будьте уважні, впускаючи у свій дім незнайомих або малознайомих людей. Якщо ви очікуєте гостей – всі свої цінні речі, гроші та документи слід покласти далі від сторонніх очей. Також слід тримати у таємниці паролі та коди доступу до банківських карток. І, звичайно, постійно контролювати залишок грошей на своєму рахунку.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: