Завантаження ...

У Сумах за пів року сталося 12 ДТП за участі мотоциклістів (+відео)

Патрульні отримали повідомлення про ДТП із травмованими на вулиці Баранівській. На місці автопригоди інспектори виявили чоловіка, який сидів на проїжджій частині



Одна із таких автопригод сталася наприкінці червня.

Патрульні отримали повідомлення про ДТП із травмованими на вулиці Баранівській. На місці автопригоди інспектори виявили чоловіка, який сидів на проїжджій частині, а поруч мотоцикл із механічними пошкодженнями.

За попередніми даними, 49-річний водій мотоцикла Shineray Intruder, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, після чого допустив падіння двоколісного транспортного засобу. Внаслідок автопригоди керманич отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. На момент ДТП чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це згодом підтвердив і висновок лікарів. Тож на водія патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

За перше півріччя 2020 року на території обласного центру сталося 12 ДТП за участі двоколісних транспортних засобів. З них 10 автопригод із травмованими.

Дорога не пробачає помилок! Керуйте відповідально!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: