Завантаження ...

Завдяки небайдужим громадянам поліцейські Сумщини встановили матір дівчинки-знайди

Жінці 42 роки, вона жителька Шостки. Того дня вона пішла на гостини до подруги, де вживала спиртні напої. Повертаючись додому з дитячим візочком та з дитиною у ньому, остання і не помітила втрати доньки.



Жінці 42 роки, вона жителька Шостки. Того дня вона пішла на гостини до подруги, де вживала спиртні напої.

Повертаючись додому з дитячим візочком та з дитиною у ньому, остання і не помітила втрати доньки. ЇЇ зникнення виявила лише біля власного будинку.

За словами панянки, дорогою вона втратила пам'ять.

Заночувавши у під’їзді, на ранок пішла шукати містом власне маля.

Про втрату дитини рідним вона так і не зізналась, аж поки їм не повідомили поліцейські.

Наразі правоохоронці склали на жінку адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей». Дівчинку, якій лише 1,3 роки, повернули у сім’ю. Крім того, відповідні матеріали передані до соціальних служб міста для належного реагування.

Поліцейські закликають батьків неповнолітніх - із відповідальністю ставитися до збереження життя та здоров’я власних нащадків: приділяйте більше уваги своїм дітям, постійно піклуйтеся про них, дбайте не тільки про повноцінне харчування, відпочинок і сон дитини, а й про комфортні та безпечні умови життя, навчання і розвитку. Пам‘ятайте: крім усього вище переліченого, їм потрібні батьківська любов, пестощі, теплі обійми та надійний захист. А у випадку зникнення дитини – негайно телефонуйте на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: