Завантаження ...

На Сумщині посадовець РДА підозрюється в службовій недбалості зі збитками для держави в 350 тис грн

Конотопською місцевою прокуратурою 25 червня 2020 року повідомлено про підозру начальникові одного з відділів Конотопської районної державної адміністрації



Конотопською місцевою прокуратурою 25 червня 2020 року повідомлено про підозру начальникові одного з відділів Конотопської районної державної адміністрації, через службову недбалість якого державі завдано близько 350 тис грн збитків (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, у 2018 році начальник відділу уклав договір з Товариством з обмеженою відповідальністю на будівництво футбольного поля зі штучним покриттям. У подальшому вказаний посадовець погодив зміни до проектно-кошторисної документації, відтак під час будівництва було збільшено вартість робіт з використанням невідповідних матеріалів. Неналежне виконання начальником відділу своїх обов’язків призвело до безпідставного завищення вартості будівництва футбольного поля на суму майже 350 тис грн.

Досудове слідство проведено слідчими Конотопського відділу поліції за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Сумській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: