Завантаження ...

На Сумщині 23 червня вогнеборці ліквідували загоряння господарчої споруди

23 червня о 14:18, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. 40 – ка річчя Пермоги в с. Саї, Липоводолинського району.



23 червня о 14:18, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. 40 – ка річчя Пермоги в с. Саї, Липоводолинського району. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим з – під покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 17 – ї Державної пожежно – рятувальної частини, добровільну пожежну команду с. Саї та 1 одиницю пристосованої техніки місцевого агропідприємства.

По прибуттю на місце події було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі, утворилась загроза подальшого поширення вогню на житловий будинок розташований поруч.

О 15:11 загоряння локалізували, а о 15:39 – витративши на гасіння майже 6 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 автомобіль та 2 працівники добровільної пожежної команди с. Саї і 1 одиниця пристосованої техніки та 1 працівник місцевого агропідприємства.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: