Завантаження ...

Сумський водоканал проводитиме планову промивку мереж водопостачання

Згідно із щорічним графіком КП «Міськводоканал» проводитиме планову профілактичну промивку водопровідних мереж басейну Пришибського водозабору.



Згідно із щорічним графіком КП «Міськводоканал» проводитиме планову профілактичну промивку водопровідних мереж басейну Пришибського водозабору.

Щоб не створювати незручності споживачам, промивка буде здійснюватися вночі у два етапи.

Перший етап промивки буде проводитися у ніч з 24 на 25 червня.

До зони промивки потраплять басейни вулиць Римського-Корсакова, Охтирської, Марко Вовчок, Санаторної, Ювілейної, Карбишева, Сергія Табали.

Другий етап промивки буде проводитися у ніч з 25 на 26 червня.

До зони виконання санітарно-технічних робіт потраплять вулиці: Прокоф’єва, Сумсько-Київських дивізій, Сергія Табали, Даргомижського, частина вулиці Харківської.

Під час здійснення промивки вода в будинках вищезазначених вулиць буде відсутня. Вдень, 25 та 26 червня відповідно, вода буде подаватися з пониженим тиском. У ході проведення робіт для спорожнення водогонів виникатиме технічна необхідність скиду питної води з водопровідної мережі до річки Псел в районі легкоатлетичного манежу СумДУ, а також на проїжджу частину вулиць Хіммістечка.

Після промивки мереж вода в кранах сумчан не матиме запаху хлору,проте може бути тимчасово каламутною.

Промивка – це обов’язкові профілактичні заходи, необхідні для того, щоб очистити водопровідні труби від осаду та покращити якість води.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: