Завантаження ...

У Сумах патрульні роти ТОР затримали чоловіка, який здійснив крадіжку

Нещодавно патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про конфлікт в одному з магазинів у центрі міста.



Нещодавно патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про конфлікт в одному з магазинів у центрі міста. Зателефонувавши заявнику, він повідомив, що громадянин, який вчинив конфлікт, уже пішов у невідомому напрямку.

Патрулюючи вулицю Кооперативну, вартові порядку побачили пішохода, схожого за описом, та зупинили його. Під час спілкування патрульні помітили, що 35-річний чоловік тримав у руках шорти з биркою та цінником, які він усе намагався заховати від охоронців порядку. Чека на покупку у нього не було. Та й чітко назвати магазин, у якому він їх придбав, чоловік не міг.

Перевіривши особу громадянина, інспектори роти ТОР з’ясували, що він був підсудним за вчинення майнового злочину. Розуміючи, що чоловік може бути причетний до крадіжки цієї речі, патрульні перевірили всі магазини неподалік, де продавали схожий одяг. Під час проведення розшукових заходів ТОРівці знайшли саме той магазин одягу, з якого сумчанин і викрав шорти. Про факт вчинення крадіжки продавці дізналися від поліцейських.

Вартові порядку викликали на місце події працівників Сумського відділку поліції для подальшого з’ясування всіх обставин.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: