Завантаження ...

До семи за половиною років засуджено молодика, який позбавив життя знайомого матері та зламав щелепу товаришу

Шосткинською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 31-річного молодика, який позбавив життя знайомого матері та зламав щелепу товаришу.



Шосткинською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 31-річного молодика, який позбавив життя знайомого матері та зламав щелепу товаришу.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що подія сталась 6 серпня 2018 року в с. Собичеве Шосткинського району. Обвинувачений близько 22 год повернувся в будинок, де проживав разом із матір’ю. У одній із кімнат на дивані він побачив сплячого чоловіка напідпитку. Молодик розлютився, адже саме з цим чоловіком мати вживала спиртне кожного дня. Він підняв чоловіка з дивану та почав наносити удари. Спочатку обвинувачений бив потерпілого руками, а коли той упав на підлогу, продовжив наносити удари ще й ногами. Напівпритомного чоловіка молодик витягнув з будинку на вулицю, де й покинув. Від отриманих травм 52-річний чоловік помер на місці події.

Окрім цього, обвинувачений відповідав у суді ще й за побиття свого товариша. Як з’ясувалось, молодики вирішили разом випити. Обвинувачений дав потерпілому гроші на горілку та відправив у магазин, однак той не повернувся. Коли вони зустрілись через деякий час, у потерпілого не було ні грошей, ні спиртного.

За вироком суду обвинуваченого визнано винним у інкримінованих злочинах (ч. 1 та ч. 2 ст. 122 КК України) та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: