Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили чоловіка, який обібрав свого приятеля

Як встановили правоохоронці, зловмисник скористався гостинністю свого давнього знайомого і викрав з його домівки деякі вартісні речі.



Як встановили правоохоронці, зловмисник скористався гостинністю свого давнього знайомого і викрав з його домівки деякі вартісні речі.

До Недригайлівського відділення поліції звернувся 41-річний житель села Хоружівка та розповів, що з його будинку зникли бензопила, ліхтар на сонячних батареях та велосипед. Чоловік поділився з поліцейськими своїми підозрами, що речі міг поцупити його приятель, котрий напередодні приходив у гості.

Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження підозрюваного чоловіка. Той одразу зізнався у скоєному та добровільно видав частину викраденого майна.

Наразі за фактом крадіжки слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 185 КК України та встановлюють місцезнаходження інших речей заявника.

Працівники поліції знову застерігають громадян від надмірної довірливості: будьте уважні, впускаючи у свій дім гостей, хай навіть і давно знайомих. Вартісні інструменти, прилади і транспортні засоби краще тримати у замкнених приміщеннях. Також не слід розповідати про свої статки та заплановані покупки, також не варто вказувати місце зберігання того чи іншого майна.

Дотримуйтесь цих простих порад, і вам не доведеться бути жертвою злочину.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: