Завантаження ...

На Сумщині поліцейські за дві години розшукали та повернули батькам зниклу дівчинку

Подія сталася в Конотопі, о 16:20. До поліції подзвонила місцева жінка і повідомила про зникнення своєї 7-річної доньки. Вона розповіла, що привела свою дитину до бабусі



Подія сталася в Конотопі, о 16:20. До поліції подзвонила місцева жінка і повідомила про зникнення своєї 7-річної доньки. Вона розповіла, що привела свою дитину до бабусі, а коли прийшла забирати, то виявилось, що мала зникла.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу; за сигналом тривоги був піднятий особовий склад райвідділу. До пошуків зниклої дитини приєдналися кінологи.

Вже на місці правоохоронці з’ясували, що дівчинка періодично виходила з бабусиного будинку у сквер по сусідству, тому літня жінка і не помітила одразу зникнення онуки.

Аби розшукати дитину, правоохоронці вжили цілий ряд розшукових заходів: з’ясували, з ким товаришувала дівчинка, з ким вона могла гуляти, опитали мешканців сусідніх будинків, прочесали територію мікрорайону, де вона зникла. Крім цього, розшуковці переглянули відео з камер відеоспостереження системи «Безпечне місто» та з’ясували приблизний напрямок, в якому могла піти дитина. В результаті усіх вжитих заході за дві години поліцейські встановили місцезнаходження маленької мандрівниці. Виявилося, що малеча, познайомившись на майданчику з іншою дівчинкою, пішла до неї у гості, в сусідній мікрорайон міста.

Наразі дитина ціла та неушкоджена передана батькам.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: