Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили чоловіка у збуті метамфетаміна

Під час комплексних оперативних заходів поліцейські Шостки встановили причетність 46-річного місцевого жителя до збуту психотропних речовин.



Під час комплексних оперативних заходів поліцейські Шостки встановили причетність 46-річного місцевого жителя до збуту психотропних речовин. Правоохоронці провели вдома у чоловіка санкціоновані обшуки і знайшли згортки з речовинами, схожими на наркотики.

Про те, що один з жителів Садового мікрорайону Шостки займається незаконним збутом наркотиків, оперативникам Шосткинського відділу поліції стало відомо від місцевих мешканців. Провівши комплекс слідчо-оперативних заходів, поліцейські задокументували факт продажу 46-річним чоловіком своєму знайомому метамфетаміну.

В подальшому за місцем мешкання фігуранта та в гаражі, яким він користувався, були проведені санкціоновані обшуки.

«Наші співробітники знайшли та вилучили кілька згортків з фольги. В одних містилась порошкоподібна речовина, схожа на психотропну, в інших – сухі подрібнені рослини, схожі на коноплі, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Для остаточного встановлення вмісту цих пакунків їх було направлено на експертне дослідження».

Сам же підозрюваний говорить, що не займається наркотиками, просто недоброзичливі люди на нього наговорюють.

Слідчі вже оголосили підозру чоловіку у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

За фактом вилучення ймовірної наркотичної сировини в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: