Завантаження ...

На Сумщині прикордонники виявили порушника на УАЗі з невідповідністю номеру

Сумський прикордонний загін у взаємодії з іншими правоохоронними органами Сумщини продовжує вживати системних заходів з підтримання режиму державного кордону на ділянці відповідальності.



Сумський прикордонний загін у взаємодії з іншими правоохоронними органами Сумщини продовжує вживати системних заходів з підтримання режиму державного кордону на ділянці відповідальності.

У п'ятницю, у ході реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, спільна міжвідомча група, до складу якої увійшли прикордонники та співробітники СБУ, неподалік від кордону в районі населеного пункту Покровка, що у Краснопільському районі, зупинила автомобіль марки «УАЗ» під керуванням громадянина України. Крім водія в автомобілі перебувало ще вісім наших співвітчизників.

Під час здійснення перевірочних заходів правоохоронці встановили, що ідентифікаційний номер транспортного засобу не відповідає даним, зазначеному в свідоцтві про реєстрацію. Крім цього водій рухався автомобілем дорогою, яка відсутня в реєстрі автомобільних доріг та веде до державного кордону.

Також чоловіки пояснили, що вони їхали порибалити до одного з водоймищ, однак при собі в них не було жодних засобів для ловлі риби. Скоріш за все, дана група громадян слідувала до кордону з метою здійснення протиправної діяльності.

Наразі транспортний засіб передали працівникам поліції для проведення подальшої перевірки та прийняття відповідного правового рішення.

За порушення прикордонного режиму та за експлуатацію транспортного засобу, ідентифікаційний номер складових частин якого не відповідає записам у реєстраційному документі, на водія складені адміністративні матеріали за ст.ст. 202 та 121-1 КУпАП.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: