Завантаження ...

В Сумах поліція оперативно розкрила крадіжку з офісу політичної партії

Повідомлення про те, що з кабінету зник ноутбук, на якому зберігалася важлива інформація, до поліції повідомила консультант осередку партії.



Повідомлення про те, що з кабінету зник ноутбук, на якому зберігалася важлива інформація, до поліції повідомила консультант осередку партії. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції.

Правоохоронці опитали присутніх у приміщенні осіб та переглянули записи камер відеоспостереження. На одному з них були чітко зафіксовані обставини крадіжки та сам злодій. Оперативники швидко встановили його особу – це виявився 36-річний місцевий чоловік, який уже давно «спеціалізується» на майнових злочинах.

«Сумчанин неодноразово судимий, нині перебуває під слідством за вчинення ще близько десяти аналогічних злочинів, - коментує ситуацію Тетяна Якименко, тимчасово виконуюча обов’язки начальника Сумського відділу поліції. – Наші оперативники знайшли підозрюваного та вилучили у нього викрадену техніку».

Своєї причетності до крадіжки ноутбука чоловік не заперечує. Говорить, що зайшов в офіс, побачив полишений без нагляду ноутбук і забрав його із собою.

Дії сумчанина слідчі кваліфікують за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: