Завантаження ...

У Сумах поліцейські перевіряли дотримання карантинних вимог на ринках міста

Незважаючи на деяке послаблення протиепідемічних заходів, карантин все ще триває. Тож поліцейські не припиняють профілактичну та роз’яснювальну роботу



Незважаючи на деяке послаблення протиепідемічних заходів, карантин все ще триває. Тож поліцейські не припиняють профілактичну та роз’яснювальну роботу, одночасно контролюючи дотримання населенням, перевізниками, власниками та працівниками торговельних організацій і закладів вимог законодавства стосовно дотримання карантинних обмежень.

Так, під час спільного рейду дільничних офіцерів поліції та представників Сумської санітарно-епідеміологічної станції було виявлено чимало порушень правил торгівлі під час відпрацювання ринків обласного центру.

В першу чергу правоохоронці звертали увагу на наявність у продавців засобів індивідуального захисту та постійне їх використання під час роботи; кількість покупців у приміщеннях та дотримання ними соціальної дистанції; наявність засобів дезінфекції та можливості для відвідувачів ним скористатися; виконання інших встановлених законодавством вимог по запобіганню поширенню коронавірусу.

Відтак, за допущені порушення дехто з продавців відбувся попередженням, на інших очікує штраф.

Поліцейські звертаються до громадян із закликом з порозумінням поставитися до карантинних обмежень, дотримуватися особистої гігієни та рекомендацій МОЗ по запобіганню зараженню та поширенню корона вірусу. По можливості залишайтеся вдома, обмежте контакти з іншими людьми, виходячи на вулицю, використовуйте засоби індивідуального захисту, а у разі ознак захворювання – негайно звертайтеся до лікаря. Дотримуйтесь цих простих порад і будьте здорові!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: