Завантаження ...

На Сумщині рятувальники двічі ліквідовували загоряння в господарчих спорудах

19 червня о 02:15, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння не експлуатуємої господарчої споруди по вул. Лугова в с. Попівка, Великописарівського району.



19 червня о 02:15, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння не експлуатуємої господарчої споруди по вул. Лугова в с. Попівка, Великописарівського району. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим та полум’я. На місце події було направлено черговий караул 13 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено господарчу споруду по всій площі.

О 02:42 загоряння локалізували, а о 05:10 – витративши на гасіння більше 2 тон води повністю ліквідували.

Цього ж дня о 02:55, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сараю по вул. Шевченка в с. Червоне, Білопільського району. Про пожежу повідомила господиня, яка побачила полум’я на покрівлі через вікно. На місце події було направлено черговий караул 20 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Куянівка.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття по всій площі, стіни по всій площі та дерев’яний паркан на площі до 5 кв. м. утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1 км від осередку горіння.

О 03:35 загоряння локалізували, а о 05:00 – витративши на гасіння близько 10 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 2 працівники місцевої пожежної команди с. Куянівка.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: