Завантаження ...

На Сумщині два застарілих боєприпаси знешкоджено, ще 29 виявлено

18 червня, групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження протитанкової міни Т.Мі-43 та 76-мм артилерійський снаряд, які раніше були виявлені в Глухівському та Охтирському районах.



18 червня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження протитанкової міни Т.Мі-43 та 76-мм артилерійський снаряд, які раніше були виявлені в Глухівському та Охтирському районах.

Цього ж дня, до Служби порятунку «101», надійшла інформація про виявлення п’ятьох 57-мм та одинадцятьох 45-мм артснарядів, одну 82-мм та одинадцять 50-мм мінометних мін та ручну гранату Ф-1. Небезпечні знахідки виявили у лісі на відстані до 800 м від житлових будинків с. Перекопівка Роменського району.

На місцях небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: