Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці ліквідували загоряння нежитлової споруди

17 червня о 14:14, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння нежитлової споруди по вул. Заболотівка в смт Недригайлів. Про пожежу повідомив випадковий перехожий



17 червня о 14:14, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння нежитлової споруди по вул. Заболотівка в смт Недригайлів. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим з – під покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 16 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено, покрівлю на площі до 25 кв. м, стіни на площі до 30 кв. м, насосну станцію, телевізор та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від автоцистерни з водою місцевого агропідприємства.

О 14:37 загоряння локалізували, а о 14:55 – витративши на гасіння близько 5 тон води, повністю ліквідували. Всього до гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 одиницю пристосованої техніки місцевого агропідприємства.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: