Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу рятувальники двічі залучались для надання допомоги

17 червня о 16:21, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Бульварнаа в м. Шостка.



17 червня о 16:21, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Бульварнаа в м. Шостка. На місце події було направлено відділення чергового караулу 5 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що в квартирі перебуває чоловік, який не може самостійно пересуватись. Рятувальники за допомогою ношів перенесли до карети швидкої медичної допомоги.

Ще один випадок мав місце і в м. Охтирка. О 23:43 надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги працівникам поліції по вул. Л. Татаренка На місце події було направлено відділення чергового караулу 6 – ї Державної пожежно – рятувальної частини. За допомогою немеханізованого інструменту працівники Служби порятунку потрапили до квартири та передали чоловіка медикам.

Всього для надання допомоги залучалось 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: