Завантаження ...

RGM group став спонсором ФК «Суми»

ФК «Суми» укладено меморандум про співпрацю з провідною компанією у сфері дорожнього будівництва Сумщини – RGM group.



ФК «Суми» укладено меморандум про співпрацю з провідною компанією у сфері дорожнього будівництва Сумщини – RGM group.

«Ми соціально-відповідальна компанія Сумщини. Розуміємо, що інвестиції в спорт – це пропаганда здорового способу життя та запорука здорової нації. Це вкладання в наше майбутнє», – констатує керівник групи компанії RGM group Сергій Голуб.

Президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко: «Нам надзвичайно важлива підтримка RGM group. Упевнений, що її лідерські позиції в дорожньому будівництві Сумщини будуть трансформовані в перемоги нашої команди, хороший настрій та позитивні емоції сумчан!».

Нагадаємо, що група компаній RGM group – це об’єднання трьох підприємств для комплексного та якісного підходу до надання послуг з укладання та ремонту дорожнього покриття та продажу дорожньо-будівельних матеріалів по всій Сумській області. ТОВ «Роад Констракшн», ТОВ «Гелікон груп», ТОВ «Сумимостобуд» будують та ремонтують дороги та мости, забезпечують великих забудовників і приватників будівельними матеріалами та виробами власного виробництва за допомогою одного майданчика – компанії RGM group.

Наразі ФК «Суми» співпрацює з LS GROUP, ТМ Пікнік-Меню, Асоціацією будівельних підприємств Сумщини та групою компаній RGM group. Технічну підтримку команді надає компанія Linnik Sport, рекламну – агенція «Апельсин».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: