Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці оперативно приборкали загоряння гаража

16 червня о 23:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на подвір'ї п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Ціолковського у м. Глухів.



16 червня о 23:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на подвір'ї п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Ціолковського у м. Глухів. Телефонували випадкові перехожі. На гасіння направили черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 6 хв вогнеборці прибули на місце виклику. Як було встановлено, загорівся матрац, що знаходився поруч з металевим гаражем. Через з'єднувальні шви споруди вогонь поширився на дерев'яне облицювання задньої стіни гаража. Також існувала загроза для розташованих поблизу гаражів.

О 23:34 загоряння локалізували, запобігши подальшому поширенню полум'я. А о 23:41 - ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 6 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вогонь лише встиг пошкодити стіни гаража на площі до 5 кв. м.

Припустима причина загоряння - необережне поводження з вогнем. Тож вкотре закликаємо громадян бути відповідальними у дотриманні вимог пожежної безпеки та пам'ятати, що навіть незначна, на перший погляд, необережність може призвести до значних наслідків!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: