Завантаження ...

На Сумщині поліція з‘ясовує обставини двох ДТП, в яких потерпіли неповнолітні особи

У першому випадку 14-річний скутерист зіткнувся з автомобілем, у другому – в результаті ДТП отримала тілесні ушкодження 16-річна пасажирка легковика.



У першому випадку 14-річний скутерист зіткнувся з автомобілем, у другому – в результаті ДТП отримала тілесні ушкодження 16-річна пасажирка легковика. Поліція проводить відповідні перевірки причин та обставин обох аварій, і застерігає громадян бути уважними до своїх дітей, контролювати їх поведінку та місцеперебування, і, вирушаючи з ними в дорогу, бути гранично уважними за кермом.

Перша подія сталася у Глухові, на вулиці Святошинська, о 18:20. Як попередньо встановили правоохоронці, 14-річний хлопець, рухаючись на скутеры, скоріш за все відволікся від керування байком і виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого зіткнувся з автомобілем Тойота Кемрі. Наразі неповнолітній перебуває з чисельними ушкодженнями в травматологічному відділенні місцевої лікарні. Обидва транспортні засоби з місця події вилучені та поміщені на спецмайданчик.

Друга дорожньо-транспортна подія сталася після першої ночі на автомобільній дорозі по вулиці Вознесенська в місті Тростянець. Попередньо, будучи напідпитку, 20-річний водій легковика БМВ не дотримався безпечної дистанції руху і зіткнувся з попутною машиною. В результаті потерпіли троє його пасажирів, серед яких – 16-річна дівчина. Її з травмами голови госпіталізували до нейрохірургії Охтирської центральної районної лікарні. Наразі автомобілі вилучені та поміщені на штрафмайданчик. Поліція розпочала відповідну перевірку причин та обставин аварії.

Правоохоронці звертаються до громадян, хто має неповнолітніх дітей, з засторогою не полишати поза увагою дозвілля та безпеку своїх нащадків. Контролюйте їх місцеперебування, цікавтеся, де й з ким вони відпочивають та розважаються, коли і в якому стані повертаються додому. Пояснюйте всі можливі наслідки їх необачних вчинків, особливо тих, що стосуються їх особистої безпеки. Якщо у вас є в користування мопеди, скутери, мотоцикли чи автівки – не допускайте, аби за кермо сіла дитина. Пам‘ятайте – право на керування мають тільки ті особи, які досягли певного віку, пройшли навчання, склали іспити і отримали право на керування транспортними засобами. Тож будьте відповідальними за безпеку своїх дітей, і нехай вони ростуть здоровими та щасливими.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: