Завантаження ...

У Сумах тривають роботи з реконструкції каналізаційного колектору по вулиці Сергія Табали

Працівники КП «Міськводоканал» продовжують роботи з санації каналізаційного колектору по вулиці Сергія Табали, 70. Реконструкція самопливної каналізації виконується на глибині близько 6 метрів



Працівники КП «Міськводоканал» продовжують роботи з санації каналізаційного колектору по вулиці Сергія Табали, 70. Реконструкція самопливної каналізації виконується на глибині близько 6 метрів та здійснюється шляхом протягування у старий зруйнований залізобетонний колектор сучасної пластикової труби «СПІРОКОР» діаметром 400 мм.

Організована перекачка стоків, що дозволяє виконувати роботи без обмеження водопостачання споживачів. Наразі просановано 42 м та виконується ремонт каналізаційного колодязя.

Нагадуємо, що на початку червня стався порив на самопливному каналізаційному колекторі, який приймає стічні води від будинків вулиць СКД, Римського-Корсакова, Охтирської, Польової, Нижньо-Сироватської, Паркової, Марка Вовчка, Богуна, Олега Балацького та прилеглих до них вулиць району Хіммістечка. У ході технічного обстеження встановлено повне руйнування верхньої частини труби і часткове руйнування залізобетонних елементів каналізаційних колодязів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: